Kopen, huren of termijnbetaling

Shop hier!

Alle kunstwerken zijn ook te huur of kun je in termijnen afbetalen. Op deze manier word kunst voor iedereen betaalbaar! Lees hier meer over de voorwaarden van huren en termijnbetalingen.
Heb je een mooi kunstwerk gezien maar weet je niet of het leuk bij je interieur staat? Of misschien twijfel je nog? Geen probleem! Je mag een kunstwerk gratis 3 weken proefhangen om te kijken of het wat voor je is.
Om een kunstwerk te komen bekijken kun je
 een berichtje sturen via onderstaand formulier en ik neem z.s.m. contact met je op.

 

Abstract structures

Tiny ones / kunstkaarten

Mauritius collectie

Dark forests collectie

 

Als kunstenaar blijf ik ontdekken en experimenteren. Ik wil graag nieuwe materialen en technieken uitproberen. Op deze manier blijf ik mijn creativiteit stimuleren. Het maken van kunst is dan ook een avontuur in een onbekende wereld waar alles mogelijk is. Het mij los maakt van het dagelijks leven, zorgen en prestatiedruk. Even afstand nemen van het drukke leven. 

'Romantici zoeken troost in de enige wereld de ze zelf kunnen opbouwen en beheersen: die van de kunst'

- Hans den Hartog Jager


In de Romantiek verlangden de kunstenaars terug naar een  verleden waarin de natuur de bron was. Ze vluchtte voor de opkomst van de industrie. Terug naar de natuur. In de huidige tijd vluchten Romantici voor de digitalisering, robotisering en social media. Er  zijn namelijk veel verontrustende dingen die zich afspelen in onze huidige wereld. Ook ik voel ik een sterk verlangen, bijna melancholisch, om naar de natuur te gaan. Landschappen zoals de Schotse hooglanden, tropische gebieden en bergen met sneeuw geven mij het gevoel van vrijheid en geven mij zo veel inspiratie en energie.  Dit leg ik in mijn werk vast door kleur en structuur samen te brengen. Mijn werk is aan de ene kant kleurrijk, maar aan de andere  kant soms ook duister.