Dit ben ik

Welkom! Ik ben Kim, beeldende kunstenaar, filmliefhebber, houd van koken, eten, dieren en muziek.

Als ik beeldend werk maak laat ik me leiden door het materiaal. Dit kan van alles zijn, karton, verf, zand, gips, keukenpapier en andere dingen die ik tegen kom. Ik ben continu aan het ontdekken, doorbreken en creëren. Kunst maken is voor mij dan ook een belangrijk middel om de reële tijd te vergeten. Het maakt mij los van mijn dagelijkse routines, zorgen en prestatiedruk. Het leven tegenwoordig is zo druk, we worden van alle kanten geprikkeld en ik zie veel zorgelijke dingen. Door het maken van kunst kan ik me hiervoor terugtrekken.

Ik haal mijn inspiratie vooral uit de grootsheid van de natuur. Landschappen, kleuren en structuren. Daarnaast vind ik duistere en melancholische dingen ook interessant zoals de Gotiek en Romantiek.


Eigenlijk ben ik altijd al wel de creatieveling geweest. Als kind vond ik de knutsellessen het leukst en op het voortgezet onderwijs tekende ik het liefst al mijn schriften vol.
Ik begon dan ook in 2008 op het CIBAP - vakschool voor verbeelding - in Zwolle aan de opleiding Ruimtelijke Product Presentatie. Toen ik deze opleiding had afgerond wilde ik graag doorstuderen.
In 2014 werd ik aangenomen op de kunstacademie ArtEZ te Zwolle, hier volgde ik de opleiding Docent Beeldende Kunst en vormgeving.

Ik wil graag mijn creativiteit delen met de rest van de wereld en ben daarom ook voor mezelf begonnen. Kijk bij 'workshops' om te zien wat voor workshops ik aanbied. Daarnaast bied ik mezelf ook als gastdocent aan. Mocht je geïnteresseerd zijn of wil je meer informatie dan kunt je terecht bij het contact formulier.