Mixed media portret

Geloof het of niet, maar iedereen kan dit leuke zelfportret maken! Zelfs als je twee linkerhanden hebt. Tijdens deze workshop kun je lekker experimenteren met materiaal. Het is de bedoeling dat je je creativiteit gewoon laat gaan en niet te veel nadenkt of het wel goed is. In tegendeel: het kan niet fout gaan! En dat in combinatie met gezelligheid van vrienden, familie of collega's.

Eerst ga je aan de slag met het opzetten van de achtergrond door middel van verf, afbeeldingen en pasta's. Daarna laten we het kort drogen en zetten we het portret er met een handig hulpmiddel op en ga je bezig met schilderen. Als laatste de finishing touch: afmaken met steentjes, glitters of andere kleine details. En natuurlijk mag je ook zelf materiaal mee  nemen die je graag zou willen gebruiken!

Wat is mixed media?

Dat is een kunstvorm waarbij diverse materialen en technieken met elkaar worden gecombineerd. Dat kan zijn dat je een schilderij maakt met verf, papier, plastic en gips. Of dat je een stopmotion maakt waarbij onderdelen gemaakt zijn van verf en getekende afbeeldingen. Kortom je kan alle kanten op.

Voor deze workshop lever je van te voren een foto van jezelf aan, zodat ik deze kan bewerken en uitprinten voor de workshop (deze foto wordt na de workshop weer verwijderd).

Luscious lunch
€ 55,- inclusief doek en materiaal
Tijd: 11:00 - 16:00
Inclusief drinken + heerlijke lunch
Maximaal 6 personen i.v.m. corona

Let op!
De workshopruimte is alleen te bereiken via 2 trappen.
Voor mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn is het lastig te bereiken.
Workshop  bij jou op locatie? Vraag naar de mogelijkheden door onderstaand formulier in te vullen.


Uitverkocht

Workshop Mixed Media Portret

€ 55,00
Uitverkocht

Workshop Mixed Media Portret

€ 55,00

1x workshop Mixed Media portret

 

(Let op! : workshop gaat door bij minimal 3 aanmeldingen)
(last minute corona klachten? dan kun je een andere datum komen)

Reacties

Ilse
3 maanden geleden

Samen met een vriendin naar de workshop Mixed media portret geweest. Hele leuke workshop, goed verzorgd met lunch erbij. Ik ben erg blij met het resultaat. Workshop is echt een aanrader!

Daphne
10 maanden geleden

De workshop Mixed media portret is een leuke manier om weer even los te komen van 'het voorspelbare'. Omdat je met verschillende materialen werkt en de achtergrond uit de losse pols opmaakt, is het resultaat verrassend. Je moet echt even de controle uit handen geven en werken met wat er op het doek ontstaat. Het mooie aan deze workshop is ook dat het resultaat eigenlijk altijd tof is, zelfs (en misschien wel juist) als je geen Bob Ross bent. Kim licht uit waar jij goed in bent en coacht je als je onzekerheid opspeelt. Het is niet alleen een creatieve les, maar ook een oefening in het loslaten. En bovendien supergezellig!

Reactie plaatsen