Mixed media portret

Geloof het of niet, maar iedereen kan dit leuke zelfportret maken! Zelfs als je twee linkerhanden hebt. Tijdens deze workshop kun je lekker experimenteren met materiaal. Het is de bedoeling dat je je creativiteit gewoon laat gaan en niet te veel nadenkt of het wel goed is. In tegendeel: het kan niet fout gaan! En dat in combinatie met gezelligheid van vrienden, familie of collega's.

Eerst ga je aan de slag met het opzetten van de achtergrond door middel van verf, afbeeldingen en pasta's. Daarna laten we het kort drogen en zetten we het portret er met een handig hulpmiddel op en ga je bezig met schilderen. Als laatste de finishing touch: afmaken met steentjes, glitters of andere kleine details. En natuurlijk mag je ook zelf materiaal mee  nemen die je graag zou willen gebruiken!

Wat is mixed media?

Dat is een kunstvorm waarbij diverse materialen en technieken met elkaar worden gecombineerd. Dat kan zijn dat je een schilderij maakt met verf, papier, plastic en gips. Of dat je een stopmotion maakt waarbij onderdelen gemaakt zijn van verf en getekende afbeeldingen. Kortom je kan alle kanten op.

Voor deze workshop lever je van te voren een foto van jezelf aan, zodat ik deze kan bewerken en uitprinten voor de workshop (deze foto wordt na de workshop weer verwijderd).

Luscious lunch
€ 61,- inclusief doek en materiaal
Tijd: 11:00 - 16:00
Inclusief drinken + heerlijke lunch

Waar?
Nieuwe Deventerweg/KWS Zwolle

Let op!
Het bedrag dient vooraf te worden betaald. Indien de betaling nog niet rond is kun u niet deelnemen.
De workshopruimte is helaas toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Wel kan ik op locatie komen om een workshop te geven. 

Workshop  bij jou op locatie? Vraag naar de mogelijkheden door onderstaand formulier in te vullen.


Uitverkocht

Workshop Mixed Media Portret

€ 61,00
Uitverkocht

Workshop Mixed Media Portret

€ 61,00

1x workshop Mixed Media portret

 

(Let op! : workshop gaat door bij minimal 4 aanmeldingen)
(last minute ziek? dan kun je een andere datum komen)

Reacties

Klari
2 jaar geleden

Erg benieuwd of er as zaterdag nog plek is.

Kim Otten
2 jaar geleden

Hallo Klari,

Ik heb je een mail gestuurd. Kijk voor de zekerheid ook nog in je spambox.

Groet,

Kim

Elma de Wild
2 jaar geleden

Hallo Kim, mijn zus en ik zijn benieuwd of er voor komende zaterdag nog plek is?
Vriendelijke groeten,
Elma

Kim
2 jaar geleden

Beste Elma,

Ik heb je een mail gestuurd. Check voor de zekerheid ook even de spam box.

Groet,

Kim Otten

Hermien
2 jaar geleden

De workshop Mixed media gedaan bij Kim in Zwolle. Hartstikke leuk om lekker creatief bezig te zijn en met een mooi eigen gemaakt kunstwerk naar huis te gaan! Iedereen kan het, je hoeft niet te kunnen schilderen. Kim helpt ook prima als je hulp nodig hebt. Aanrader!

Geeske Vos
2 jaar geleden

Hallo Kim,
Ik zag je workshop Mixed Media Portret voorbij komen en dat lijkt mij erg leuk om te doen, dus ik heb mijn moeder en zus ook enthousiast gemaakt om mee te gaan.....om er vervolgens achter te komen dat ik niet kan op 16 juli 🙈 Is het mogelijk dat we deze workshop op een andere datum bij je volgen?
Groetjes van Geeske Vos, Putten

Ilse
3 jaar geleden

Samen met een vriendin naar de workshop Mixed media portret geweest. Hele leuke workshop, goed verzorgd met lunch erbij. Ik ben erg blij met het resultaat. Workshop is echt een aanrader!

Daphne
3 jaar geleden

De workshop Mixed media portret is een leuke manier om weer even los te komen van 'het voorspelbare'. Omdat je met verschillende materialen werkt en de achtergrond uit de losse pols opmaakt, is het resultaat verrassend. Je moet echt even de controle uit handen geven en werken met wat er op het doek ontstaat. Het mooie aan deze workshop is ook dat het resultaat eigenlijk altijd tof is, zelfs (en misschien wel juist) als je geen Bob Ross bent. Kim licht uit waar jij goed in bent en coacht je als je onzekerheid opspeelt. Het is niet alleen een creatieve les, maar ook een oefening in het loslaten. En bovendien supergezellig!

Reactie plaatsen