Breek uit je box!

Ik geloof in een wereld waarin er ruimte is voor creativiteit. Daarom help ik mensen met het herontdekken van hun eigen creativiteit. Door te experimenteren, ontdek je nieuwe dingen. Hierdoor doorbreek je vaste denkpatronen met als resultaat dat je in staat bent om weer nieuwe dingen te creëren.
De wereld van vandaag veranderd snel. Deze veranderingen vragen weer om nieuwe oplossingen, nieuwe manieren van denken.  Het probleem is dat naarmate we volwassener worden  onze creativiteit steeds meer vervaagd. Daarom zouden we vaker moeten denken als een kind en minder in belemmeringen. Ik help mensen met het openbreken van die box, waardoor vaste denkwijzen doorbroken worden en er nieuwe paden ontstaan die bewandeld kunnen worden.
Tijdens de workshop ga je aan de slag met korte creatieve opdrachten waarbij ik diverse materialen aanbied. Door weer te mogen spelen en experimenteren, ervaren mensen weer vrijheid in het denken en doen. Na elke opdracht wordt er samen met mij gereflecteerd op het maakproces en word je bewust van welke aannames en keuzes je hebt gemaakt.

Wat kun je van de workshop verwachten?

- nieuwe inzichten in je manier van denken
- je leert vanuit een ander hoek kijken
- bewustwording van je aannames
- een leuke middag met collega’s

Prijzen:

€575 (exclusief reiskosten) voor kleine ondernemingen.
€685 (exclusief reiskosten) voor grote commerciële bedrijven en overheden.
Maximaal 20 personen. Bij meer personen overleggen we samen naar de mogelijkheden.
Omdat ik onder de k.o.r. val, hoef ik geen btw in rekening te brengen.
Duur: 4 tot 5 uur (afhankelijk van de grootte van de groep)

Daar zit bij inbegrepen:

- Kennismakingsgesprek (telefonisch)
- Voorbereiding
- Materialen
- Hulpkaart voor elke deelnemer
- Afsluitend feedbackgesprek

De workshop 'Breek uit je box! is geschikt om de groepsdynamiek binnen teams te verbeteren, maar is ook leuk als team uitje.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Of ben je benieuwd naar een prijsindicatie? Neem contact op met onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier en ik maak er meteen werk van.


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen