Herroepingsrecht

 

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort op uw rekening. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar een pakketpunt zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaand formulier invullen en contact met mij opnemen via info@kim-otten.nl. Ik zal vervolgens na ontvangst van het artikel het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Betaling

In een keer betalen: Indien u er voor kiest om het bedrag in één keer te betalen, dient u dit vooraf  te doen. Het artikel word opgestuurd als het verschuldigde bedrag binnen is.

In termijnen: Als  u er voor kiest om in termijnen te betalen dan word uw artikel opgestuurd nadat de eerste termijn betaling binnen is.

Huren: Indien u er voor kiest om een artikel te huren dan dient u de eerste huurperiode vooraf over te maken. Na ontvangst van het eerste huurbedrag wort uw bestelling verstuurd.

In alle gevallen geldt dat u het bedrag terug gestort krijgt als u gebruik maakt van de wettelijke 14 dagen herroepingsrecht. 

 

Uitzonderingen retourneren

Een artikel kan niet worden geretourneerd als: Er een beschadiging op zit door toedoen van de afnemer. U krijgt dan ook geen geld terug.