Breek uit je box! Online.

Vind jij het een fijne werksfeer binnen je team belangrijk? En vind je het ook belangrijk om binnen je team buiten de kaders te denken?
Creativiteit is daar een middel voor!
Ik help teams met openbreken van hun denkkaders en het herontdekken van creativiteit. Doormiddel van creatieve opdrachten worden zij weer bewust van hun aannames. Dit heeft als resultaat dat je op een andere, bewustere manier een situatie kan benaderen. Bv bij het oplossen van een probleem binnen het team, of op gebied van communicatie met een collega.

Kortom: Een eyeopener voor jou en jou team. Daarnaast doorbreekt het ook lekker de week!

Tijdens de workshop ga je aan de slag met korte teken opdrachten. Na elke opdracht wordt er samen met mij gereflecteerd op wat er is gemaakt zodat je bewust word van welke aannames en keuzes je hebt gemaakt. Deze workshop is een voorproefje van wat je bij de dag-workshop Breek uit je box! kan verwachten. Het is een workshop die voor ieder team geschikt is als teambuilding, van een studiedag in het onderwijs, tot aan adviseurs voor het Rijk. Naast dat je een spiegel voor gehouden krijgt, is het ook fijn om even lekker de week te doorbreken!

Waarom is creativiteit belangrijk?
De wereld van vandaag veranderd snel. Helemaal nu in deze tijden van crisis. Deze veranderingen vragen weer om nieuwe oplossingen, nieuwe manieren van denken.
Ik geloof in een wereld waarin er ruimte is voor creativiteit. Daarom help ik mensen met het herontdekken van hun eigen creativiteit. Door te experimenteren, ontdek je nieuwe dingen. Hierdoor doorbreek je vaste denkpatronen met als resultaat dat je in staat bent om weer nieuwe dingen te creëren.

Wat kun je van de workshop verwachten?

- Je word bewust van jou clichés 
- Je leert je fantasie aan te wakkeren
- Bewustwording van je aannames
- Een leuke middag met collega’s

Prijs:

€ 275 (btw vrij)
Maximaal 15 personen. Bij meer personen prijs op aanvraag.
Duur: 1,5 - 2 uur (afhankelijk van de grootte en interactie van de groep)

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Of ben je benieuwd naar een prijsindicatie? Neem contact op met onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier en ik maak er meteen werk van.